7 Kasım 2016 Pazartesi

Dubai iş başvurusu yaparak çalışma hayatınızda yeni bir sayfa açmaya ne dersiniz?

Dubai’i her yıl yüzlerce insan çalışmak için tercih etmektedir. Dubai işçi alımı haberini sizler için çeşitli kaynaklardan derlediğimiz bu sayfada Dubai iş ilanları hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.



Lüks tüketimi ve zenginliği ile ünlü Dubai, ülkemizde bir çok yerli yatırımcının ilgisini çeken bir ülkedir. Arap turistlerin ülkemizi çok fazla ziyaret etmesi ve kültürümüzü merak etmeleri, Türk yatırımcıların da ilgisini çekmiştir.
Dönemsel ya da kalıcı olarak elaman ihtiyaçlarında tercih edilen uzman ya da işçi temini için kariyer sitelerine ilan veren firmalar, Türk çalışanlarla çalışmak ister. Dubai işçi alımı oldukça fazla talep olan bir sektördür. Öyle ki mühendis ve mimarlardan inşaatlarda çalışacak işçilere kadar her türlü sektörden iş gücü temin edilebilmektedir.
Firmalar ilan verdikten sonra başvuruları inceler ve çalışmak istedikleri personelin vize ve çalışma izinlerini ayarlar.

Dubai’de Çalışma Şartları

Dubai vizesi ve çalışma izni almak ülkemiz için kolaydır. Bu nedenle yasal süreçte çok zaman kaybı yaşanmaz. Firmalar Dubai işçi alımı için başvuranların gerekli belgelerinin temin edilmesinden sonra kısa sürede bu işlemlerin tamamlanması için özel izinler alabilirler.
Milyonlarca işsizin olduğu ülkemizde, bu ülkede çalışarak birikim yapmak isteyen kişiler, bir çok farklı pozisyonda iş bulabilir.
Hangi Sektörler Popüler?
Bilişim, inşaat ve gıda sektörünün oldukça popüler olduğu ülkede, kozmetik ve tekstil de oldukça önemli sektörler arasındadır. Dubai işçi alımı yapan firmalar da bu sektörlerde çalışacak ara eleman ya da uzman temin etmek için ilan vererek, uzun süreli ya da kısa süreli olarak eleman istihdam eder.

DUBAİ İŞ İLANLARI İÇİN TIKLA!  (1)
DUBAİ İŞ LANLARI İÇİN TIKLA! (2)
 http://www.gulftalent.com

http://www.monstergulf.com

http://www.gnads4u.com/jobs

Asagidaki sitedende Dubai’nin belli basli Insan Kaynaklari sirketlerinin bilgilerine ulasabilirsiniz:

http://dubaiemploymenttips.com/recruitment-agencies/list/
İŞ DÜNYASI HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

 

1 yorum:

  1. Dubai Vizesi ile ilgili bilgi almak isterseniz yardımcı olmak isteriz.

    YanıtlaSil

YEMEK TARİFLERİ